Yes, I am

My photo
With de basic in architecture,eezat,22 has jump into photography and graphic design field.The 'Malaysian Gold Hand Winner in Graphic Design' also love to travel around de world to complete his portfolio on photography using their D200/D40.Yeah!Eezat is still learn de skill from experience and love what he is doing rite now.The artlover has working in arch.firm and advertising agency almost 2 year and have a lot experience in art & arch. field. Currently,he continues his studying on Architecture at USM, Penang and hope become great architect in Malaysia or even in de world one day.insyaallah. cewah.

Friday, January 2, 2009

Selamat Datang :-)


POM!POM!POM!KEDEBABOM!! Bunyi mercun n bunge api.ramai org pegi celebrate New Year. Jalan sume jam.Kalo nek moto pun nak selit susa. Taun ni 1st time aku clebrate event2 camni kat Penang. Boleh tahan meriah ler mcm K.L jgak (but KL is always da best!hehe!) Tp yg bestnye kteorng clebrate dkat je tmpatnye. Kat taman gym saujana.Mcm kelaka je bunyikan?hehe. But kteorg still enjoy.Bukan wat pape pun.Borak2 je. Sedar2 da pkol 2 pagi.Adoi..

Azam taun baru? Aku x prnah ade azam.Bg aku,kalo nak berubah,bile2 mase pon bolehkan? X perlu New Year pun.Mmm? Tp dalam niat tu ade jgak nak capai sstu taun ni.Mcam:

-nak blaja rajin2 coz x nak bg org pndng rendah lg :-(
-nak carry on project bilalarutmalam yg da lame delay.

-nak siapkan drawing project bungalow dato kamal a.k.a my dad smpai siap dibina

-nak men gitar/keyboard balik(mybe buat band baru kot)

-nak beli wide lense @ fish eye.
-nak tembak set scooter kaler baru sbb da calar ckit :-(sob!sob!

-nak bayar utang scooter smpe abes sbb bole kmpol duit bli kete plak.insyaALLAH.

-x mau boros sbb aku dpt duit PT ciput je.org len smpe puluh2 ribu.JELES!!


Tp dalam 2008,bnyak jugak pngalaman yg manis n pahit.Mcam :

-1st time msuk alam pekerjaan di ofis architect fiirm n graphic advertising agency -pegi photoshoot snap gmbar pyramid kat egypt
-dapat smbung blaja kat penang

-beli body camera baru
-wakil Malaysia-peserta negara untuk Asean Skill Competition (Graphic Design)
-konflik dalaman relation kat penang?(adoi...leteh ler..)

-1st time dalam hidup 'down' giller(only god knows why)

-rase mcm x puas ati kat sorng mamat ni(mcm nak crik die blik nak settle!!)

-kedudukan kewangan yg sangat tidak stabil coz akaun dlam bank hampir diiystihar muflis.hehe


Mmmm...Sbnrnye bnyak lg.But letih plak nak type. Setiap ari,setiap bulan ade je yg berlaku dlam taun 2008. Mungkin setiap yg berlaku 2 ade hikmah nye kan? Aku terima dgan redha.Korng mcm mane plak?
Anyway,selamat tinggal taun 2008.
Aku pasti rindukan taun ni.

N slamat datang 2009.
Semoga 2009 dpat mmberi tuah kpde kite semua.

p/s:time aku type blog ni pkol 5 pg.kjap lg pkol 9 nak sbmit design studio kat Ar.Majid. But bru siap bubble diagram.Mlas gler nak wat.Adoi...

2 comments:

Si Putri said...

aku rase ko patut tambah

-kumpul duit supaye leh blanje rakan-rakan skolah dulu..hoho~

eLmo said...

ko r blanje aku.ko dpat jpa.
massyukkk!!!!

Pemerhati